El Col·lectiu Superilla Poblenou va sorgir durant la primera setmana d’implantació de la Superilla Poblenou. El primer que vam fer és trobar-nos al carrer (Almogàvers/Ciutat de Granada) i imaginar com ens agradaria que fos aquesta Superilla. Sense saber-ho en aquell moment, creàvem les bases del nostre ADN: ocupar l’espai públic i crear vida en ell.

Immediatament després, vam començar la nostra participació en tota mena de sessions plenàries i de participació per fer sentir la veu davant els polítics dels que consideràvem que la Superilla aportava més beneficis que no inconvenients. Aquesta tasca l’hem reforçada amb reunions bilaterals amb tots els grups municipals representats a l’Ajuntament per fer valer la nostra opinió i conèixer de primera mà la posició de cada partit respecte al projecte.

Hem treballat en l’organització en aquests carrers de tot tipus d’activitats culturals i d’esbarjo: des d’una fira d’art amb artistes del barri a actes inscrits en les festes de primavera de Poblenou. Perquè entenem que el dinamisme cultural de la zona és un dels nostres objectius principals. Per això també estem teixint relacions amb altres associacions que vulguin acostar-se a la Superilla per desenvolupar les seves activitats i hem donat suport a iniciatives com la del Open Day de Poblenou Urban District.

Presència regular en mitjans de comunicació nacionals i internacionals per donar a conèixer la nostra tasca. També en actes que es celebren a la ciutat relacionats amb els nous models de ciutat de futur. I des de la modèstia i limitació de mitjans, la difusió de l’ideari de l’associació mitjançant vídeos a través de la xarxa, pancartes, etc.

 

Odoo • Text i Imatge